Abonneren  Inloggen

Drukkerij De Croon van Heerbeek neemt Drukkerij van de Ven over

4 december 2023

Drukkerij De Croon van Heerbeek heeft per 1 november 2023 Drukkerij van de Ven uit Hilvarenbeek overgenomen. ’Door deze overname wordt onze kennis en expertise verder uitgebreid en het dienstenpakket verbreed. Drukkerij van de Ven wordt voortgezet met hetzelfde vakkundige team, dezelfde service en kwaliteit’, deelde de full service drukker uit Oirschot in een bericht op LinkedIn.

Drukkerij De Croon van Heerbeek bestaat sinds 1904 en produceert o.a. drukwerk, printwerk, plotwerk, verpakkingen en POS-materiaal. Drukkerij van de Ven maakt geboortekaartjes, posters, folders, briefpapier, visitekaartjes en meer. Beide bedrijven beschikken over een eigen studio en produceren hun drukwerk voornamelijk in eigen huis.

Afbeelding: Drukkerij De Croon van Heerbeek in Oirschot (via GoogleMaps)


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van PRINTMatters