Abonneren  Inloggen

Hassink B.V. neemt Drukkerij Leeflang B.V. uit Arnhem over

5 december 2023

Hassink B.V. is de nieuwe eigenaar van Drukkerij Leeflang B.V. uit Arnhem. De producent van verpakkingsdrukwerk uit Haaksbergen heeft gisteren bekendgemaakt Leeflang over te nemen. Leeflang zal als zelfstandige vestiging blijven opereren in Arnhem. De 23 medewerkers blijven werkzaam op dezelfde locatie en met dezelfde machines.

Drukkerij Leeflang, opgericht in 1994 door Marco Leeflang, is producent van verpakkingen voor veterinaire en humane geneesmiddelen. Marco Leeflang: ‘Janet en ik hebben een aantal jaren geleden de keuze gemaakt om ons te oriënteren op de verkoop van het bedrijf omdat er geen opvolging is. In Hassink heb ik een goede betrouwbare partij gevonden die de toekomst van het bedrijf kan waarborgen en de klanten kan blijven bedienen’.

Het pand van Drukkerij Leeflang in Arnhem

Het in 1902 opgerichte Hassink is een groeiende speler in vouwkartonnen verpakkingen en is vooral gericht op de voedingsmiddelenindustrie. Tom Hassink, technisch directeur van Hassink: ‘Leeflang is een technisch hoogstaand bedrijf met een trouwe klantenkring in een voor ons nieuwe markt. We kijken er naar uit om het bedrijf verder uit te bouwen’. ‘Leeflang is ook een familiebedrijf. De lijnen zijn kort, het ontzorgen van de klant staat centraal. Dezelfde filosofie als wij in Haaksbergen kennen’, vult Loes Hassink, financieel directeur van Hassink aan.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters