Abonneren  Inloggen
Van onze partner HP Netherlands BV

Nieuwste innovaties van HP te zien op Drupa 2024

24 mei 2024

Drupa belooft een transformerende ervaring te worden, vooral wanneer je de HP Large Format Booth bezoekt, aldus HP. Hewlett Packard deelt er graag de nieuwste HP latex innovaties die een verschil maken in verschillende sectoren van de markt.

‘Door onze HP Latex-technologie in de bedrijfsvoering te integreren, hebben bedrijfsleiders het potentieel om op vrijwel elk substraat te printen om bewegwijzering, voertuigwraps, decoratieve toepassingen, interieurontwerp, stickers, posters en meer te creëren. Onze grootformaatproductportfolio's leveren de hoogste kwaliteit en bieden de mogelijkheid om de inkomsten voor Print Service Providers (PSP's) te verhogen met een scala aan toepassingen.’

Meer specifiek levert het HP Latex-productassortiment productiviteitsvoordelen op, aldus HP. ‘Met de HP Latex 2700 kunnen wij onze klanten bijzonder hoge kwaliteit bieden op het gebied van zelfklevende folies voor toepassingen zoals beurs- en winkelbouw of interieurbouw.’

‘De kleuren moeten ook briljant zijn en de films zelf moeten robuust zijn,’ legt Roland Niggemeyer, managing partner van Niggemeyer Pro Imaging uit. ‘Met de HP Latex 2700 kunnen we nieuwe bestellingen binnenhalen en ons klantenbestand uitbreiden.’

Ontdek hoe je door middel van de kracht van print de wereld kunt transformeren door design.

Bezoekers aan Drupa worden uitgenodigd de stand van HP in hal 17 te bezoeken. ‘Ontmoet onze branche-experts en laat ons u inspireren met onze productiekracht en automatisering voor de sectoren Commerciële Druk, Etiketten, Flexibele Verpakkingen, Vouwdozen, Golfkartonverpakkingen, Signage, Display & Decor.’

Reserveer nu jouw experience