Abonneren  Inloggen

Over ons

Grafisch vakblad PRINTmatters biedt nieuws, inzicht en achtergronden over alles wat raakt aan gedrukte visuele communicatie. Op de website van PRINTmatters vind je online het laatste grafische nieuws uit binnen- en buitenland. PRINTmatters wordt uitgegeven door ManagementMedia, gevestigd in Hilversum. De directie is in handen van eigenaar Mike Velleman, de redactie bestaat uit Wim Danhof (hoofdredacteur) en Lilian van Engelen (content manager), te bereiken via redactie@printmatters.nl. Persberichten kunnen ook naar redactie@printmatters.nl worden verstuurd. Voor informatie over adverteren in PRINTmatters magazine en op de website kun je terecht bij Jolanda de Graaf.


Over ManagementMedia

Met sterke merken is ManagementMedia marktleider in een aantal sectoren. Via verschillende kanalen (online, print en events) hebben wij een groot bereik in de printsector, de verpakkingsindustrie en de horeca. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken. Naast PRINTmatters betreft het onder meer VerpakkingsManagement en Entree, het vakblad voor horeca-ondernemers. Grote evenementen die wij in deze markten organiseren zijn respectievelijk de PRINTmatters Vakdag, de NL Packaging Awards en de Entree Awards.

ManagementMedia realiseert bovendien relatie- en promotionele magazines voor derden. Dat doen wij bijvoorbeeld voor de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging, maar vaak ook voor partijen die ons al langer kennen vanwege het adverteren in bovengenoemde vaktitels. Wij worden hiervoor benaderd vanwege de combinatie van inhoudelijke expertise en creativiteit.